Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

Upravljalec te spletne strani in zbranih osebnih podatkov je CDE nove tehnologije d.o.o. (CDE).

Vašo zasebnost jemljemo zelo resno in zagotavljamo, da bomo storili vse potrebno proti njenim morebitnim kršitvam in zlorabam.

Ta politika zasebnosti opisuje kako uporabljamo in obdelujemo osebne podatke, ki jih zbiramo ob uporabi te spletne strani.

Zagotavljanje varnosti

CDE je nosilec mednarodnega certifikata za varovanje informacij, ISO 27001:2013 in zavezan zaščiti zasebnosti uporabnikov spletnih strani CDE, svojih strank, sedanjih in bodočih partnerskih podjetij.

V CDE izvajamo številne tehnične in organizacijske ukrepe, s katerimi v največji meri zagotavljamo varovanje osebnih podatkov in drugih zaupnih informacij.

Uslužbenci CDE, ki imajo dostop do podatkov o strankah, so zavezani k politiki zasebnosti podjetja in drugim strogim internim aktom. Vsak uslužbenec, ki bi kršil ali zlorabljal zakon, pogodbena določila ali interne predpise podjetja, je predmet disciplinskih ukrepov, vključno s prenehanjem delovnega razmerja in je lahko podvržen tudi kazenskemu pregonu.

Katere osebne podatke zbiramo?

Ob obisku spletne strani

Ob obisku spletne strani www.cde.si zbiramo naslednje podatke: IP naslov, datum in čas obiska spletne strani ter piškotke.

Prijava na novice

Ob vaši prijavi na naše novice, zbiramo tudi naslove elektronske pošte tistih, ki se na novice prijavijo.

Odjava od novic

Če ne želite več biti naročeni na naše novice, prosim kliknite na odjavno povezavo v elektronskem sporočilu, ki ste ga prejeli ali nam napišite obvestilo z naslovom »Odjava« na: info@cde.si. V tem primeru bo vaš naslov brisan iz seznama prejemnikov novic v roku do 30 dni.

Kako bomo uporabili zbrane osebne podatke?

Datum, čas obiska spletne strani

Navedene podatke uporabljamo zgolj za statistične namene ter analizo obiska naših spletnih strani.

IP naslovi

IP naslove uporabljamo za analizo trendov, upravljanje (vsebine) strani, sledenje potovanja uporabnikov po naši spletni strani. IP naslovov ne povezujemo z drugimi osebnimi podatki oz. identifikatorji, ki bi nam omogočali določanje identitete uporabnikov.

Elektronski naslovi

V primeru, da se prijavite na naše novice, bomo naslov vaše elektronske pošte uporabili za pošiljanje obvestil o naših produktih in storitvah in novicah na področju trendov pri storitvah in produktih, ki jih ponujamo našim strankam.

Piškotki

CDE spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Piškotki so alfanumerični identifikatorji, ki se naložijo na vaš računalnik za potrebe delovanja spletne strani in z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Ko se ta informacija shrani na vašem disku, naš sistem prepozna vaš brskalnik in priredi vsebino spletnih strani in storitev za vas. CDE piškotki ne vsebujejo nobenih dodatnih osebnih in / ali poslovnih podatkov o uporabnikih.

Politiko o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Razkrivanje vaših osebnih podatkov

Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, prenesli ali posodili vaših osebnih ali poslovnih podatkov tretjim osebam, razen v primeru, da bi to na podlagi sodne odredbe zahtevali organi pregona.

Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakor koli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na spletni strani www.cde.si. Zaupnost vaših podatkov (zasebnost) ne bo kršena v nobeni obliki.

Avtomatizirano odločanje in profiliranje

Vaših osebnih podatkov ne uporabljamo za namene avtomatiziranega odločanja in / ali profiliranja.

Prenos vaših osebnih podatkov izven EU

Vaših osebnih podatkov ne pošiljamo ali kako drugače prenašamo v države izven Evropske unije.

Dostop do vaših podatkov, popravek in izbris

Pravico imate, da:

  • Dobite informacijo o tem, če CDE obdeluje vaše osebne podatke;
  • zahtevate kopijo vaših osebnih podatkov, ki jih CDE obdeluje;
  • zahtevate popravek vaših osebnih podatkov;
  • zahtevate izbris vaših osebnih podatkov;
  • se pritožite nad obdelavo vaših osebnih podatkov,
  • zahtevate prenehanje obdelave vaših osebnih podatkov.

Prosimo, da nas v teh primerih obvestite po elektronski pošti: info@cde.si. Vašo zahtevo bomo obravnavali v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 15 dni.

Spremembe politike zasebnosti

Našo politiko zasebnosti redno pregledujemo in jo po potrebi tudi osvežujemo. Ta politika zasebnosti je bila nazadnje osvežena 25.5.2018.

Spletne povezave

Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Prosimo, da se zavedate, da CDE ni odgovoren za varnostno politiko in prakso drugih spletnih strani. Ta politika zasebnosti velja samo za podatke, zbrane na CDE spletnih straneh.

Kontakt

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, pomisleke ali pritožbe glede politike ali prakse CDE o zasebnosti, se lahko obrnete na:

CDE nove tehnologije, d.o.o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana
Tel: +386 (0)1 500 47 10
Fax: +386 (0)1 500 47 11
E-mail: info@cde.si