Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Pravila in pogoji

Vsi materiali na tej spletni strani so bili kreirani v podjetju CDE nove tehnologije d.o.o., Ljubljana. Avtorji:

Izdelava: CDE nove tehnologije d.o.o.
Vsebina: CDE nove tehnologije d.o.o.
Projektno vodenje, vsebine in urejanje: CDE nove tehnologije d.o.o.
Oblikovanje in tehnična izvedba: PROGMBH (www.progmbh.com)

Uporaba

Vse informacije in slike podane v vsebini te spletne strani so podvržene avtorskim pravicam in drugim oblikam zaščite intelektualne lastnine.

Njihova reprodukcija je dovoljena le v nekomercialne namene v skladnosti z opozorili o vseh omenjenih avtorskih in drugih pravicah. Pri vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, izdajanje, nalaganje vsebine, prenos, itd.) mora biti kot vir naveden CDE nove tehnologije d.o.o., Ljubljana.

Omejitve odgovornosti

Vsebina strani je po naravi informativna in zato CDE prevzema nobene odgovornosti za resničnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij, ki so na voljo na tej spletni strani.

Na enak način, si CDE pridržuje pravico, da bralce napoti na druge strani svetovnega spleta in ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Pri razvoju te spletne strani, se bo CDE prizadeval za zagotovitev vrednosti in resničnosti informacij v vsebini te spletne strani, brez jamstva za njihovo točnost in popolnost. CDE ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njene uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

CDE si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno), brez predhodnega opozorila.

Spletna stran CDE vsebuje tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, za katere funkcionalnosti in vsebine ne prevzemamo odgovornosti.