Avtomatizem prepuščamo tehniki, človečnost namenimo komunikaciji.

Avtomatizem prepuščamo tehniki, človečnost namenimo komunikaciji.

CDE nove tehnologije d.o.o. je inovativno podjetje, kar predstavlja jedro našega poslovnega pristopa že od samega začetka v letu 1994.

Delujemo na področju razvoja in integracije sodobnih informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij, s poudarkom na orodjih za podporo in upravljanje odnosov s strankami. Razvoj lastnih potencialov in odkrivanje novih rešitev za naročnike sta razloga, ki nas vsakodnevno motivirata.

V sledenju novih izzivov smo tako leta 2002 ustanovili lastni outsourcing kontaktni center, ki se danes na trgu predstavlja pod blagovno znamko ProKontakt.

PROKONTAKT V ŠTEVILKAH

Zmogljivost obdelave preko 0 interakcij dnevno

Preko 0 obdelanih dohodnih klicev letno

Preko 0 obdelanih odhodnih klicev letno

Preko 0 obdelanih e-mail zahtevkov letno

Preko 0 obdelanih minut interakcij letno

Preko 0 usposobljenih aktivnih agentov

ProKontakt sodi danes med vodilne regionalne ponudnike outsourcing storitev kontaktnega centra oziroma ponudnike storitev »Customer Engagement« centra.

Na to mesto so nas pripeljale bogate in dolgoletne izkušnje na področju upravljanja odnosov s strankami, strokovnost in predanost zaposlenih, razumevanje potreb strank, sposobnost obvladovanja interakcij preko vseh vrst sodobnih komunikacijskih kanalov in možnost dela z najnovejšimi tehnologijami.

Svojo uspešnost merimo s stopnjo vašega zadovoljstva in odličnostjo uporabniške izkušnje vaših strank. Maksimiramo vaše »up-selling« in »cross-selling« priložnosti, s ciljem doseganja maksimalne dobičkonosnosti vsakega od vaših prodajnih programov.

Skupaj s partnerskim podjetjem v Sarajevu (SEE.Contact) zagotavljamo večjezično podporo za področje JV Evrope oziroma izvajanje storitev v številnih tujih jezikih (hrvaški, srbski, bosanski, nemški, angleški, itd.).

Obsežna referenčna lista partnerskih podjetij je dokaz, da s svojim strokovnim znanjem uspešno vodimo tudi najbolj zahtevne projekte in ustvarjamo fleksibilne rešitve - tako za multinacionalke, kot za manjša podjetja.

V ProKontaktu tako že vrsto let upravljamo s sodobnimi komunikacijskimi kanali, ki jih prinaša komunikacijska tehnologija. Osredotočeni smo na zagotavljanje celostnih storitev upravljanja odnosov s strankami preko celotnega življenjskega cikla stranke. Pri tem podpiramo vse tipe interakcij preko vseh komunikacijskih kanalov: od avtomatskih govornih storitev, do osebne podpore agenta, od tweet-a do proaktivne chat komunikacije,… Podpora večkanalnih komunikacij tako omogoča vašim strankam interakcije z vašim podjetjem, kadar želijo in kot želijo.