NAPREDNI SISTEM (CEP) NAM OMOGOČA NEPOZABNO VEČKANALNO UPORABNIŠKO IZKUŠNJO ZA VAŠE STRANKE

NAPREDNI SISTEM (CEP) NAM OMOGOČA NEPOZABNO VEČKANALNO UPORABNIŠKO IZKUŠNJO ZA VAŠE STRANKE

Stranke želijo izbiro. Želijo imeti možnost kontaktiranja kadarkoli, od kjerkoli, preko komunikacijskega kanala po njihovi izbiri.

Uporaba ProKontakt outsourcing storitev pomeni poenostavitev upravljanja s strankami, kar nam omogoča tudi uporaba vrhunske tehnologije - COCOS Customer Engagement platforme (CEP).

COCOS CEP je najsodobnejša infrastruktura, ki omogoča prehod tradicionalnega kontaktnega centra v customer engagement center. Zagotavlja možnosti za podajanje odlične uporabniške izkušnje prek različnih kanalov in stičnih točk. Omogoča obdelavo večkanalnih komunikacij znotraj enotne platforme s popolnimi orodji za vodenje kampanij, izvajanje naprednih segmentacij in ciljno vodenje interakcij. 

Infrastruktura kontaktnega centra ProKontakt je v celoti podvojena in dosega visok nivo stabilnosti in zanesljivosti, ki predvideva večnivojske "fall back" postopke. S certifikatom ISO 27001: 2005 smo zavezani tudi k izvajanju redno revidiranih postopkov za preverjanje in zagotavljanje varnosti sistema in informacij.

Nekatera orodja uporabljena v ProKontakt-u so:

  • podpora večkanalne komunikacije (telefon, e-pošta, telefaks, SMS, spletni klepet, spletni avdio/video klic, tekstovna sporočila, co-browsing / deljenje ekrana),
  • interaktivne čakalne vrste s polnimi samopostrežnimi zmožnostni in avtomatiziranimi IVR storitvami,
  • zaslonski popup za dohodne kontakte,
  • proaktivno upravljanje odhodnih storitev s proaktivnim obveščanjem, napovedovalnim izbiranjem, virtualnimi agenti, itd.,
  • upravljanje storitev, ki omogoča “multi/cross channel” tržne komunikacijske storitve, od najenostavnejših, pa vse do najkompleksnejših. To omogoča, da se opredelijo ciljni segmenti, pravila izborov prioritet, komunikacija / distribucija kanalov, izvajanje storitev po urniku in spremljanje uspešnosti komuniciranja s strankami.
  • workforce management (razporejanje, napovedovanje, nadzor kvalitete),
  • baza znanja,
  • voice over IP (VoIP) za pocenitev mednarodnih klicev.